Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/proimage/public_html/kids/wp-content/themes/rtpanel/lib/rtp-init.php on line 246

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/proimage/public_html/kids/wp-content/themes/rtpanel/lib/rtp-init.php on line 246
Concurs FERMADOR, mai 2014 - Pro Image Kids

Concurs FERMADOR, mai 2014

{0 Comments}

Ce face o familie să fie o familie?
Cu siguranță sunt multe lucruri simple care unesc părinții, copiii, bunicii și pe toți cei apropiați, în familii fericite.
Dacă ai până în 16 ani, surprinde astfel de momente sau lucruri și roagă-i pe părinți (dacă tu nu ai e-mail) să trimită fotografiile făcute de tine pe adresa ziuafamiliei@fermador.ro până pe 19 mai, ora 11.00, și poți câștiga o tabletă SAMSUNG Galaxy Tab 3 Lite.
Va câștiga fotografia care va aduna cele mai multe like-uri, așa că anunță-ți prietenii să te voteze. În plus, pentru a fi înscris în concurs, menționează în e-mail datele tale de contact și ale unuia din părinți (nume, prenume, adresa de e-mail și un număr de telefon). Opțional, poți alege un titlu pentru poză, care să sugereze mesajul ce se dorește a fi transmis de fotografie.
Poți participa cu maximum două fotografii.
Regulamentul complet al concursului se află la adresa https://www.facebook.com/notes/fermador/regulament-concurs-foto-ce-face-o-familie-să-fie-o-familie/1423411014587383

Regulament Concurs Foto – Ce face o familie să fie o familie?

8 mai 2014 la 14:42

1. Organizator

Organizatorul concursului este Rom Trading Company, Șos. Bucium nr. 30-32, localitatea Iași, județul Iași, telefon 0232 222 111, e-mail: contact@fermador.ro.

Partener al concursului este ProImage Kids.

Concursul foto se va derula în conformitate cu prezentul regulament („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe durata concursului, urmând ca asemenea modificări să intre în vigoare numai după publicarea acestora prealabilă.

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, membră a comunităţii Facebook, cu domiciliul în România, cu excepţia angajaţilor Organizatorului, precum şi a membrilor familiilor acestora (copii, părinţi, soţ/soţie). Participarea este gratuită. Participanţii la această Campanie sunt denumiţi în cele ce urmează şi „Utilizatori”.

2. Durata concursului

Concursul se va desfășura în perioada 09 – 19.05.2014.

3. Derularea concursului

Concursul este organizat și se desfașoară în mediul online, pe site-ul www.facebook.com, la adresa www.facebook.com/fermador.

4. Mecanismul concursului

Dacă ai până în 16 ani, surprinde cu camera foto momente sau lucruri care fac familia să fie familie și roagă-i pe părinți (dacă nu ai adresă de e-mail) să trimită fotografiile pe adresa ziuafamiliei@fermador.ro până pe 19 mai, ora 11.00, și poți câștiga o tabletă SAMSUNG Galaxy Tab 3 Lite în valoare de 499.99 lei, în cadrul concursului de fotografie pentru copii organizat de Fermador cu ocazia Zilei Familiei.

Fotografiile trimise după data de 19.05.2014,ora 11:00,  nu vor mai fi încărcate în album.

4.1 Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs             

Să trimiți maxim două fotografii care să respecte tema concursului “Ziua Familiei”  pe adresa de e-mail ziuafamiliei@fermador.ro până luni, 19 mai 2014, ora 11.00.

În plus, pentru a fi înscris în concurs, menționează în e-mail datele tale de contact și ale unuia din părinți (nume, prenume, adresa de e-mail și un număr de telefon). Opțional, poți alege un titlu pentru poză, care să sugereze mesajul ce se dorește a fi transmis de fotografie.

Fotografia nu trebuie să depașească 5 MB.

Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de utilizatori, realiste, fără texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor și care nu aparțin participantului. 

Fotografiile trebuie să aibă un conținut decent și trebuie să respecte toate regulile privind igiena copiilor și protecția acestora. Organizatorul are dreptul de a efectua verificări asupra originalității fotografiilor, fiind îndreptățit să ceară utilizatorilor dovezi suplimentare în acest sens.

Nu se acceptă fotografii care sunt copiate de pe internet, conțin mesaje obscene sau indecente, nu respectă condițiile prezentului regulament, nu respectă condițiile impuse de lege (sunt materiale ilegale, periculoase, malițioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare sau materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale), nu se încadrează în direcțiile și temele campaniei sau care reprezintă încercări de fraudare a sistemului. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica / exclude din concurs materialele transmise de participanți și care nu respectă condițiile menționate mai sus.

Utilizatorii sunt unici responsabili pentru orice consecințe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs. Participanții sunt în întregime responsabili de conținutul imaginilor, textelor și informațiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri. Participanții își asumă răspunderea cu privire la dezvăluirea către public a respectivului material, precum și pentru respectarea tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor aferent materialului transmis.

Organizatorul nu este responsabil pentru faptul că terțe părți pot utiliza informații pe care participanții la concurs le postează sau le fac disponibile în spațiile dedicate concursului.

Concursul nu este sponsorizat, susţinut sau administrat de, sau în asociaţie cu Facebook. Participanţii la acest concurs înţeleg că informaţiile furnizate de către ei în cadrul concursului sunt destinate Organizatorului şi nu sunt adresate către Facebook. Informaţiile pe care participanţii le furnizează vor fi utilizate doar de Organizator în condiţiile prezentului Regulament.

Organizatorul concursului nu îşi asumă responsabilitatea:

a.     pentru înscrierile incomplete sau incorecte;

b.     pentru înscrierile efectuate după terminarea concursului;

c.     dacă  datele furnizate la înscrierea în concurs nu pot fi identificate. În acest caz, Organizatorul nu îl va putea contacta pe câştigător pentru a-i livra premiul;

d.     pentru întreruperile intervenite oricând şi indiferent de cauză ale serviciului de internet şi/sau a serverului ce găzduieşte Site-ul, indiferent de motivul întreruperii;

e.     pentru orice fotografie însușită in mod ilegal de catre utilizatori sau care încalcă dreptul de proprietate asupra fotografiei respective.

Nu se poate acorda contravaloarea premiilor în bani. În cazul refuzului vreunui câştigător de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să intre în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc) sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

În cazul unor litigii apărute între Organizator şi Participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor judecătoreşti române competente de la sediul Organizatorului.

Organizatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui concurs.

Echipa Fermador va încărca toate fotografiile care respectă condițiile de participare și tema în albumul dedicat concursului – Concurs Foto – Ziua Familiei – disponibil pe pagina Fermador de pe Facebook – www.facebook.com/fermador.

Fotografiile vor fi încărcate în termen de 24 ore de la primirea pe e-mail, în zilele de luni – joi, iar fotografiile trimise vineri și peste weekend vor fi uploadate în următoarea zi de luni.

 4.2 Când și cum desemnăm câștigătorii? 

Fotografia care, pe data de 19 mai 2014, la ora 11.00, va avea cel mai mare număr de like-uri, va fi considerată câștigătoare.

Numele câștigătorului va fi comunicat pe internet, pe contul de Facebook Fermador, la adresa www.facebook.com/fermador, luni, 19 mai 2014, la ora 17.00.

Dacă mai mulți participanți acumulează același număr de like-uri, va fi desemnat câstigător participantul a cărui fotografie a fost înscrisă prima în concurs – în funcție de data și ora la care s-a încărcat fotografia respectivă.

Fotografii cedează drepturile de autor ale fotografiilor selectate pentru utilizarea lor în proiectele de comunicare Fermador și nu pot avea nici un fel de pretenții financiare.

5.  Diverse

Prin participarea la concursul foto sunteţi de acord ca datele dumneavoastră personale să intre în baza de date a Rom Trading Company SRL. Aceste date vor deveni proprietatea exclusivă a companiei Rom Trading Company SRL, care se angajează să nu comunice sau să divulge nici măcar parţial aceste informaţii. Rom Trading Company SRL se obligă să respecte drepturile conferite de legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date (Monitorul Oficial nr.790 din 12 decembrie 2001) modificată şi completată şi ale Legii Nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. La cererea dumneavoastră scrisă la adresă de e-mail contact@fermador.ro, ne obligăm să actualizăm, să ştergem sau să vă informăm despre datele dumneavoastră personale.

Prin participarea la promoție participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Pentru mai multe detalii despre concurs, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail: ziuafamiliei@fermador.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*